22. ledna 2011

zachtělo se mi vrátit..

a snad se mi to načas podaří. Chybíte mi. Myslím Vás, co sem semtam zajdete, Vaše blogy, celý tenhle malý rozrůstající se svět. Jak se mám já? Stále stejně.. pořád v jednom kole, rozržitá, plná plánů které semtam nevyjdou, s touhou dělat vše najednou a k tomu dobře.. Začla jsem zase studovat a už jsem zapomněla, jaká to je fuška, zvlášť, když nechci v nejmenším zanedbávat práci. Taky jsem v posledních měsících razantně předělala byt ( v touze mít krásné věci nejen v šatníku, ale všude kolem sebe). Miluji přírodní kosmetiku a víc než dřív si dopřávám dobré a zdravé jídlo. Zkrátka nějak dospívám :) A móda mě stále baví, moc, a nejmíň stokrát za poslední dva měsíce jsem chtěla vrazit někomu do ruky foťák a zvěčnit svůj outfit. Jenže se to nepodařilo, zvlášť, když dvorního fotografa máte v Brně a vidíte ho málem jednou za půl roku, viď, Tome. Teď bych to ráda změnila. Pokud jsem chyběla i já Vám, těšte se. Hodlám se tady zase zabydlet.



just one old picture from last summer

8 komentářů:

  1. Jupíííí, už si nám tu veru chýbala, bolo na čase :)))) Ja osobne som veľmi rada a budem nedočkavo hltať každý nový príspevok :))))
    Tiež sa chystám zase študovať, len sa bojím, že popri práci to bude riadna fuška :(

    OdpovědětVymazat
  2. :) těším se na nové příspěvky.... ale jedno musím uznat a podotknout, že jedno se u tebe přeci jen nezměnilo a to, že ti to pořád sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Timbo a Bezega - moc Vám děkuji! snad nezklamu..

    OdpovědětVymazat
  4. To je skvělý, že se vracíš. :)) Moc se těším, s čím novým přijdeš.. :) M.

    OdpovědětVymazat
  5. já sem ráda..:)..moc ti to sluší na fotce..:)

    OdpovědětVymazat
  6. nooo huraa!! snad to nezakrikneme :)) uz se teda tesim na pokracovani!!

    OdpovědětVymazat
  7. Díky díky, slibuji, přísahám , že hned jak to půjde příjdu konečně zas s módním příspěvkem!

    OdpovědětVymazat