3. října 2010

V neděli se prý chodí do kostela ..

.. já si dnes vlezla na jeho zídku, abych udělala tyhle fotky..

Taky jsem zažila báječný dívčí víkend s Ivušou. Prošmejdily jsme Ostravské sekáče, (díky Ivy jsem majitelkou krásného vintage kabátu za 126 korun), obědvaly výtečné čtyřchodové menu s dezertem navíc, abychom si pak spravovaly náladu nakrucováním před zázračnými zrcadly v H&M, kde si zas Iva prozměnu pořídila ten béžový trenčkot, který tak sluší Darie Werbovy, a který už nejsem schopná sehnat v mojí velikosti. Nevadí, místo toho mám vysoké kozačky nad kolena ( samozřejmě jsem neměla v plánu je kupovat) a už teď se těším, jak krásně se v nich bude řídit.

Jinak mě stále nic moc z podzimních kolekcí nebere tak, jak by se u mě obvykle náleželo. Zbytek povoleného debetu na mé kartě jsem nechala v obchůdku se starožitnostmi, protože od té doby, co máme přestěhovaný byt, si hraji na paní designérku a má vášeň pro vintage věci se od oblékání přesunula k bydlení.

Tolik dnes ode mě..
Mějte krásný zbytek neděle!

P.S. Pro ty z Vás, které už tyhle ohrané čiré alaraybanky nudí, mám dobrou zprávu - pravděpodobně je na mě už neuvidte, zapomněla jsem je dnes asi v Marks&Spenceru při placení .. A smutním protože já je měla moc ráda!













(Reserved leather jacket, F&F skirt, H&M blouse, vintage belt, ring and earrings, H&m ring, New Yorker shoes, Louis Vuitton bag)

8 komentářů:

  1. Povedený fotky Lucko! a líbí se mi i tenhle tvůj jednoduchý outfit, je to něco jako styl Kate Moss XOXO Andy

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho jsi nic nového nepřidala :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Lucko, jako vzdy ti to moc slusi:) To s brylemi me mrzi, ale urcite je nahradi nejakej jinej srdecni kousek:)

    OdpovědětVymazat
  4. hezký outfit...dostala mě ta bunda, připomíná mi bundu Rick Owens :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi to.. ale nemůžu si pomoct kabelka se mi k tomu prostě nelíbí..ačkoliv si oduvodnila velmi časté nošení...Zbytek bych brala =)

    __________________________________
    http://ccowhouse.blogspot.com/

    Budu ráda za návštěvu ! =)

    OdpovědětVymazat