28. června 2010

Večerní hippie chvilky

Dnešní post bude o krásném včerejším večeru.. Projížděli jsme zapadlou krajinou během západu slunce, nedalo se jinak než vyskočit z auta a fotit:)

Konečně mám džínovou košili ( bundu? ). Upřímně řečeno, tenhle country módní hit z dob největší slávy bratří Nedvědů jsem vždycky nenáviděla. Jenže letos jsou najednou všude. Samozřejmě jsem ji začla chtít taky. Od května jsem prohledávala obchody - šest stovek za něco, co vlastně ani nevím, zda najdu odvahu vzít na sebe, se mi ale rozhodně dávat nechtělo. Nakonec jsem ji našla v sekáči, zaplatila 90 Kč - a hurá!! Má to háček - můj přítel se z pro mě nepochopitelných důvodů odmítá vyskytovat v mé přítomnosti, když ji mám na sobě. Nevadí. Mému módnímu spojenci se moc líbí a já mám oblíbený kousek na chladnější pohodové letní večery.

Květované šaty, které mám na sobě, jsem našla asi před třemi lety někde na věšáku ve výprodejích ( nikdo je nechtěl) , a od tě doby jsou stálicí mého šatníku.



















( denim jacket - second hand, dress - Amisu, leggins - H&M, purse and shoes - Gate, jewellery - H&M and C&A)

14 komentářů:

  1. ti chlapi jsou obcas fakt nestesti :)) kdyz na pritele nebudes mit nekdy naladu, aspon vis, cim ho spolehlive odlakas :)) akorat ho moc nechapu, nahodou ti slusi, jak jinak :) saticky vypadaji roztomile a hodne univerzalne, u nekterych veci si clovek muze byt jisty, ze prakticky nevyjdou z mody, a to je podle mne kombinace kvetinek a dzinoviny. ten motyli prsten je moooc najs :) aby si nam neodlitla :)

    OdpovědětVymazat
  2. fakt nechápu tvého přítele- vždyť ta bunda vypadá skvěle.
    Taky jsem si podobnou koupila v sekáči za 50 Kč a mám z ní ohromnou radost.

    OdpovědětVymazat
  3. Znáte to, chlapi..některé naše nověnalezené módní hity mají asi v podvědomí spojené s negativními zážitky z dětsví - co nosila matka , nemůže nosit současná partnerka:) Mimochodem, kolegy z práce ta bunda taky strašně iritovala, a to jsem ji měla jen na firemním outdoor večírku:)

    OdpovědětVymazat
  4. krásné ty šaty:) moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý blog! :))
    Jestli máš čas, byla bych moc ráda kdybys omrknula můj blog – myslím že se ti bude líbit! Mám sice hodně zahraničních čtenářů, ale mrzí mě, že nemám moc návštěvnic ze své rodné země a tak bych to ráda změnila – jestli se ti bude chtít, můžeš I dát vědět ostatním českým bloggerkám :))

    Přeju ti krásný den a nemůžu už se dočkat až tě uvidím na svém blogu!
    xxx

    OdpovědětVymazat
  6. ja tiež nie som veľmi bundový typ...a máš pravdu majú ich naozaj všetci.ALe keď sa na ne dajú nejaké brošničky a ozdoby myslím,že to je v phoofe

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní outfit, a ta bunda je skvělá :)
    Jo, to znám jak se chlapům příčí tento styl.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Díky Vám všem za milé a povzbudivé komantáře.. Pixie Dust-díky za pozvání:)

    OdpovědětVymazat
  9. ano, ja ten styl mam rada na jinych, ale ne na sobe....zkratka kdyz se obleknu do jeanoviny a hnedych doplnku vypadam jako....ja ani nevim jak to nazvat...:-D Vypadas skvele vsak :) jako kolekce DG jarni :)

    OdpovědětVymazat
  10. Perfektny outfit! Bunda je uzasna, musim si zaobstarat nejaku...
    A u mna to bolo naopak, moja priatelka ma kritizovala za to co nosim oblecene, skor by bola za to,keby som sa obliekal ako vacsina muzov. vysledok? rozchod...:D

    OdpovědětVymazat