17. června 2010

První letní........

Kdyby se mě dnes někdo zeptal, jak si představuji ideální den, odpověděla bych že to je právě dnešek.
Přidávám malou rychlovku s dnešním lookem..





Taky jste nadšené, když mezi starými kousky objevíte takový, který je zrovna zase aktuální? Mě udělá větší radost, než kdybych si kupovala nějaký z aktuální kolekce. Jako třeba tenhle vintage šátek s růžemi.. Jak už jsem psala, květinové vzory letos obzvlášť miluju, užívám si je a už teď se bojím, že z módy zase brzy zmizí..





.. mám taky jiné kabelky, nejen Vuittonku - jen abyste věděly :) na téhle řetízkové alachanelce se mi líbí, že vypadá trošku jak kousek z babiččiny skříně..







( H&M tank top and leggins, vintage tank top and scarf, sunglasses - H&M, purse - Gate, heels - Deichmann, jewellery - H&M, C&A, gate)

15 komentářů:

  1. jupii leto :) satek je krasny, k jednobarevnemu obleceni skvely doplnek! usmevava fotka mezi zeleni je okouzlujici!

    OdpovědětVymazat
  2. Simsalabim- však ty letní fotky jsou skoro na objednávku pro tebe:) a díky za chválu, nemám své usměvavé fotky ráda takže to potěší.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Lucko, tady ti to vazne moc slusi:) taky se mi moc libi ta sukynka s kvetinovym vzorem. nakupujes v tom sekaci, co je v NJ pod kinem?:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahooj!! ano, většinou tam, ale na tu květinovou jsem narazila v Meinlu. ( ale byla to velká náhoda)

    OdpovědětVymazat
  5. Nemusíš vše řídit podle aktuálních hitů- když tě prostě baví květinové vzory, nos je, když ostatní přestanou a alespoň budeš nadále originální :) a ta alá channelka je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda sleduji tvůj blog pár týdnů a hned na poprvé mě zaujal tvým článkem o splněném snu ke koupi kabelky LV. Ovšem až dnes mě donutil zde něco napsat (a to píšu pouze, když mě něco nadchne, chci podotknout). Nevidím u tvého outfitu jedinou chybu. Líbí se mi, že jsi i změnila kabelku. V jednoduchosti je krása! Congrats

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to! To bílé tílko je super a máš to moc dobře dané dohromady! Chvála:)

    OdpovědětVymazat
  8. Vell- svatá pravda! Simsalabim - pokusím se:) Anonymní - vážím si moc tohohle milého ( a prvního anonymního) komentáře. Díky i Natali!

    OdpovědětVymazat
  9. taky mám ráda květinové vzory, hlavně ty kousky které mám po babičce (:

    OdpovědětVymazat
  10. love your outfit! this is such a beautiful scarf!
    X

    OdpovědětVymazat
  11. krasny look, kabelka, bryle prstynky!!! tvuj blog teprv poznavam, a chvalim moc!

    OdpovědětVymazat
  12. Look je opravdu bezvadný..doufám že i ten den byl...:) A máme stejný prstýnek, moje Americká kamarádka říká, že je úplně "asskicking" :D

    OdpovědětVymazat
  13. Díky Suzie, už jsem je někde viděla:) Julie - díky za hválu i tobě! Lole - jj, všimla jsem si, a taky patří k tvým oblíbeným, viď?

    OdpovědětVymazat