14. června 2010

Nemožná? možná.. a možná COOL :)

Sotva jsem stihla vyhrabat ze dna skříně opravdu letní kousky, sotva jsem stihla zachytit alespoň částečky bronzu na unavenou kůži, sotva jsem stihla koupit repelent proti komárům, aby se dalo venku fotit, opustily nás nádherné letní dny. Snad jen na chvíli..

Dnešek nahrál outfitu, které mu říkám : NoAcoŽeVypadámNemožněAtroškuJakStaráBábaJsemFashionistaAtohleJeTeďIn!! a nesmějte se!

Možná to přeháním, ale tyhle babičkovské outfity, kterých je plný lookbook, sluší málokomu. Mě tedy ne. Můj přítel je "miluje". A já se do nich i přesto občas ráda schovám a pak se jen bavím nechápavými reakcemi okolí. Jako třeba dnes..

Příští post snad bude veselejší, a plný sluníčka!!













( F&F skirt, vintage top, H&M cardigan, Deichmann knee-sock, shoes - Gate, jewellery - H&M, New Yorker, Tally Weijl, bag - Louis Vuitton)

7 komentářů:

  1. s tim letem s tebou souhlasim, tragedie!! ochlazeni mi ted az tak nevadi, ale lituju, ze jsem si jeste neporidila gumaky :((
    look me bavi az na jednou vec, a to jsou ty nadkolenky. nesedi mi ani barevne ani materialove nejak, s podpatkama by to jeste mozna nejak slo, ale takhle mi to neladiii... uzasne privesky. a ten stul, na kterem sedis :) tak se tesim na leto, snad dojde i na ty letni outfity :))

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za chválu..jinak, je to přesně o tom co jsem psala - tenhle outfit není z těch, ve kterém budete neodolatelně sexy, a přesto-takový měl být. I s podkolenkama ( které, uznávám, nevím jestli mé postavě lichotí) a s babičkovskýma botkama. Ale cítila jsem se v tom celku dobře.

    OdpovědětVymazat