3. května 2010

Snídaně u Vuittona

Začla jsem nesmírně obdivovat všechny bloggerky, které pravidelně přispívají spoustou fotek a úžasných myšlenek do svých módních deníků. Já zjistila, že veliký problém je čas, kterého je najednou tak málo, a zároveň fakt, že zatím nejsem schopna sehnat někoho, kdo by byl ochotný a trpělivý fotit mě a mé outfity. Tenhle problém vyřeším snad už brzy.
Zatím si tu teda přidávám pár fotek z jednoho dne ze začátku jara, kdy jsem jela s Tomem pro svou první Vuittonku ( měla jsem už dost věčného střídání kabelek a křečovité urputnosti mít ke každým botám jinou). Koupila jsem si jednu, vysněnou a klasickou, kterou teď pro změnu nosím dost neoriginálně úplně ke všemu. Jsem s ní ale fakt spokojená a navíc mi odpadly problémy s denním přehazováním dokladů, peněženky a dalších blbostí, které jsem obvykle po různých kabelkách zapomínala. Tohle bude moje stálice.











..Jojo, v ten den jsem si připadala jak svatá Louis:) až na to že na svou Vuittonku jsem si musela poctivě vydělat sama - radost byla o to větší..



I Barči se evidentně líbila..





(H&M trench, vintage skirt, cardigan - Lindex, shoes - New Yorker, shopping bag - Sonia Ryjiel for H&M, mix of my jewellery)

9 komentářů:

  1. uzasne, zavidim ti:-) musi to byt super pocit vojst to toho obchodu, ktory ja len obchadzam, a nieco si tam aj kupit!
    :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, ten samotný zážitek mě těšil snad víc než kabelka - na malý okamžik si člověk připadal strašně důležitě:) stálo to za to!

    OdpovědětVymazat
  3. :) love LV! Tiez mam doma (zatial len) jeden kusok .. :) Je krasna. gratulujem .. Tvoje poprve ;)

    OdpovědětVymazat
  4. gratuluju :) mela jsi vybranou predem, nebo jsi to resila az na miste? a chovali se k tobe hezky?
    ja bych byla ve stresu, ze budou nafoukli.. a je hezke, ze sis na ni vydelala sama, muzes na sebe byt opravdu hrda .)

    OdpovědětVymazat
  5. Simsalabim :dlouhé roky jsem chtěla stejný model v klasickém monogramu, už dříve jsem se tam byla dívat, jenže přeci jen, zdál se mi už až moc "profláklý", tak mě napadlo, že tahle damier kostka bude lepší a nepotkám ji v jednom dnu desetkrát v padělku.. Na místě jsem se ale ještě stejně rozhodovala, paní mi doporučovala monogramy ale ta kostkovaná má i hezčí (červený) vnitřek..Jinak pečovali tam o mě jako o královnu, vybírala jsem asi ze dvou velikostí a motivů, prodavačka byla ochotná, pak mi ji zabalili a nakonec mě s podáním ruky a přáním, ať si svou Vuittonku užiju, vyprovázela ke dveřím..Byl to skvělý zážitek. Teď chci ale přeci ejn ještě tu v klasickém monogramu, větších rozměrů-hodlám si ji ale koupit už starší, na novou byhc vydělávala zas dlouho:)

    OdpovědětVymazat
  6. klobúk dole, že si si dokázala na ňu poctivo zarobiť, si jedna z mála, pretože väčšinou stretávam slečny, ktorým šetrenie nič nehovorí a radšej sa uspokoja s "fejkom". :)
    Priznávam sa, že ja vôbec neviem šetriť, pretože výplatu preflákam radšej na boty,oblečenie a kozmetiku :D.
    A ešte by ma zaujímalo, či si si dopredu zisťovala cenu kabelky, alebo si sa informovala priamo v predajni?

    OdpovědětVymazat
  7. Nemůžu se dočkat až tenhle pocit taky zažiju :o)) Máš krásnej blog.

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj, muzu se zeptat co je to za typ presne te kabelky?shanim prave velkou tak akorat.diky:)

    OdpovědětVymazat