24. ledna 2011

Je zzima..

.. a taky zataženo a tak nějak celkově pochmourno.. Takže i fotky jsou tmavé a nijak valné kvality - přesto, slíbila jsem, že fotky budou, a jelikož beru svůj závazek vážně, tady je máte.
Četla jsem, že gepardí kožichy zaplavily Prahu - v Ostravě je naštěstí vidíte na málokom a v Novém Jičíně ho mám málem sama. Přestože jsem tedy ten svůj pořídila v řetězci, kde mají vedle věšáků s oblečením jídlo, a za cenu, která nezruinovala mou peněženku a kožíšku tak úplně nepřísluší, nosím se v něm s grácií a bez obav, že potkám někde dvojnici. Ani tak by mi ale tohle faux pas nevadilo - mám ho ráda, je příjemný a náležitě zahřívá.
Taky toužíte po birkince? Já ano, a přece jsem už smířená s tím, že byť jsem nějak naškudlila na Vuittonku, Hermés je liga do které se nedostanu, i kdybych příštích dvacet let nepřetržitě pracovala jen na své kariéře. No, asi proto jsem si v New Yorkeru pořídila tenhle koženkový zázrak za pár stovek, který mi alespoň vzdáleně evokuje pocit, že vlastním onu kultovní kabelku.
Mějte se zatím krásně!

















(F&F coat, H&M dress, Deichmann boots, bag - New Yorker, earrings - H&M, ? rings, vintage belt)

25 komentářů:

  1. Krásná "birkinka"! Naprosto tě chápu, birkinka od Hermés je taky můj sen, ale:)

    OdpovědětVymazat
  2. neskutečně Ti to slušííííí =)))

    OdpovědětVymazat
  3. jeee tak ty jsi z NJ?:) a tam máte takové krásné kožíšky? mmm asi si tam udělám výlet!:))) krásný je! a sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  4. luci verim, ze jednou naskudlis i na birkinku :) diky ta tvuj moc mily koment a jsem fakt rada, ze se do toho vrhas znova po hlave! libi se mi nehtiky a leopard i cernozlate doplnky, a u tebe nezvykly usmev na fotkach ocenuju 1* ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju holčiny, moc! Jol Burr - jj, jak to tak vypadá jsme skorosousedky:) Simsalabim -děkuju moc, vždycky dokážeš potěšit jako nikdo!

    OdpovědětVymazat
  6. krásny kabátik...a máš práve také isté nechty akými píšem tento komentár

    OdpovědětVymazat
  7. úžasný kožíšek..taky sem nad ním uvažovala..:)

    OdpovědětVymazat
  8. v NY-ri som ju videla, vacsinou som zahliadla len tu bledsiu verziu. Na tebe ma vsak zaujala tusim sa na nu pojdem pozriet zas. Svedci ti:)

    OdpovědětVymazat
  9. toto je inak sexy post. Sa mi to páči celé od hlavy až po kabelku:)

    OdpovědětVymazat
  10. tak tenhle outfit je fakt super :) moc se mi líbí celý a ten kožich je úžasnej :)
    birkinka je sen, veliký a krásný :) třeba někdy !! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám taky tyhle kabelky ve "stylu Birkin" ráda. Ale moje okolí říká že si vybírám babičkovské kabelky /tragédi/:D

    OdpovědětVymazat
  12. Ách ten kožíšek. :) Líbí, nepřestanu tvůj blog sledovat!! :) Máš ho až moc super! :P

    OdpovědětVymazat
  13. sluší ti to:) ta kabelka a rudé nehty jsou dokonalé..

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrá "birkinka" :) Ale není to sen nereálný, viděla jsem jich mraky vintage, trošku ošoupané, ale třeba za zlomek ceny.) Ať už na netu, nebo v cizině. Možná i v Praze?.)

    OdpovědětVymazat
  15. total schön dein blog :) bin verliebt
    www.lightningpersonality.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Jéé ty ses vrátila :) já jsem sem chodila, ale pak tad pořád nebyly žádné nové články tak jsem přestala. A teď jsem koukala do komentářůl na blozích a říkám si, vždyť tu fotku znám, tak kliknu a ejhle :) Jsem ráda, že jsi zpátky :-) A já si náhodou na Birkinku prostě vydělám! A hotovo :D

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuju Vám všem..jsem ráda že se mnou zůstáváte.. Bloggování zkrátka není můj život a něměla jsem na n ěj prostor, na druhou stranu mě to baví a ráda Vás potěším častějšími příspěvky.

    OdpovědětVymazat
  18. cely outfit je strasne super mne sa najviac paci kabelka:)

    OdpovědětVymazat
  19. Velmi krasny kozustek fakt krasny :) haha NO a napansku vuittonku asi ani ja tam skor nenaskrabem no nevadi :P postacia aj tasky z H&M a tak :)

    OdpovědětVymazat
  20. velevazena a mila slecinko, posilam ti bacila, a chripka to neni :) http://sneakers-vs-heels.blogspot.com/2011/02/sedm.html tesim se :)

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji všem za milé a povzbudivé komentáře.. Simsalabim- no to mám radost:)) Ale že jsi to Ty tak se do toho pustím, jen musíš přihlédnout k faktu, že TAKY neumím dotahovat věci do konce :)

    OdpovědětVymazat