27. září 2010

F21 - Momentální zdroj inspirace

Čekala jsem, že první levný řetězec, který přijde s kampaní spojenou s oslovením slavných bloggerek bude H&M, Forever 21 ho ale předběhl.
Moc se mi tenhle počin líbí, prohlížím obrázky a zjišťuju, že spoustu podobných věcí nakoupím v sekáči!
Kdybych přeci jen chtěla objednávat - nenajde se někdo kdo se složí na poštovné?:) Jen díky němu tam zatím moc nenakupuju, nějak mě odrazuje že to bude nejvyšší položka objendávky..
Máte rádi F21? Kde jinak nakupujete, vyjma značek dostupných tady v ČR?
Máte z posíláním zboží ze zahraničí dobré zkušenosti?

7 komentářů:

  1. Ja som raz objednávala veci z F21, ale bolo to cez jednu pani z Mimibazar.sk. Neviem aké bolo poštovné, ale tým, že som si objednala asi 10 vecí, tak mi celkovú sumu vynásobila kurzom 1,33. Je v tom zahrnuté poštovné aj clo.
    Ale celkovo nakupujem cez stránky z UK, kde poštovné nie je také drahé a dodacia lehota je max 14 dní. :)

    OdpovědětVymazat
  2. zlozim sa!:D to postovne je desne naozaj

    OdpovědětVymazat
  3. Tiez to vacsinou riesim cez mimibazar. Z kazdej stranky tam vacsinou niekto zbiera objednavky a potom to cele vyjde lacnejsie ;)

    OdpovědětVymazat
  4. O takové možnosti ( přes mimibazar) jsem nevěděla, to je skvělý tip!! Zkusím to najít..Díky za radu!

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem tam chtěla něco doplnit a smazala jsem to. Tak nic, napíšu to znovu. Já bych se na poštovné taky klidně složila, už delší dobu také pokukuji po stránkách Forever21 a nechtělo se mi do toho jít samotné. Všimla jsem si, že Luci bydlíš v Novém Jíčíně. Já studuji na vysoké v Ostravě, tak bychom si i ty balíčky mohly klidně předat osobně :)

    OdpovědětVymazat
  7. já sice nejsem z ostravska, ale na pošotvné bych se taky složila. A s nakupováním oblečení online nemám žádné zkušenosti..vždycky jsem z toho měla "strach"

    OdpovědětVymazat