16. července 2010

MISS HAREM

Miluji léto.. našli byste jen málo lidí, kteří nesnáší zimu, sníh a další věci s tím spojené tak jako já. Léta se každý rok nemůžu dočkat. Ale! Léto pro mě neznamená paralizaci vedrem. To horko už zkrátka nemůžu vydržet. Špatně se mi pracuje, soustředí, smažit se vystavená paprskům už pro mě kouzlo ztratilo, o nějakém nadšení z oblékání či focení nemůže být řeč. Proto mě včera potěšila aspoň malá sprška deště, po které se trošku vyčistil vzduch a konečne jsem se odhodlala k focení.

Máte rády harémové kalhoty? Většinou na ně slyším jen negativní reakce. Před dvěma lety, kdy jsem začla nosit ty své, z malého italského obchůdku, jsem měla pocit, že jsem přinejmenším první člověk v Česku, který si dovolil vzít tuhle hrůzu na sebe. Dnes už skoro vycházejí z módy. Přesto mě ještě občas baví, i když v nich člověk zrovna nevypadá jako ta nejvíc sexy bytost:)

















(harempants from Italy, Lindex top, rings from Holland, Deichmann wedges, Louis Vuitton bag)

35 komentářů:

  1. myslim, ze kdyz je nosis jako tady s podpatkama, tak to zas tak antisexy neni :) i kdyz nekdo klinek povazuje taky za antisexy... me tva kombinace docela bavi, mas k tomu skvele doplnky! s tim letem souhlasim, vseho moc skodi, ale pro mne lepsi vedro nez porad snih :))

    OdpovědětVymazat
  2. krásné! Já mám harémové kalhoty taky a nemůžu si je vynachválit. A nesouhlasím s tím, že nejsou sexy. Když jdu po ulici, tak se chlapi otáčejí, a můj přítel pokaždé když je mám říká, že mi sluší:)
    Takže doporučuju nosit hrdě a se vztyčenou hlavou:-))

    OdpovědětVymazat
  3. skvelý outfit ako vždy, ja nemôžem nosiť harémové nohavice, deformujú mi postavu, zatiaľ som nenašla také, ktoré by mi sadli :( ale pracujem na tom :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já s tebou naprosto sdílím názor na zimu ! A léto mám taky radši, ale ne tyhle tropy co jsou tu teď ! To je děs. Jinak se mi líbí tvůj outfit ! Harémovky já mám taky ráda. Jestli podle tebe nejsou sexy, protože tě všude nepnou a tak, tak to je přesně to, co na nich mám ráda - ledacos zakryjí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky :) co nejdřív si musím nějaký takový pořídit :)
    ~
    Harémový kalhoty jsou super, skvěle se nosí, jsou příjemný, navíc ve tvé kombinaci s dalším oblečením vypadají i elegantně :) ;)

    OdpovědětVymazat
  6. aaa, asi nejnejnej outfit, co jsem u tebe viděla! přesně podle mého vkusu! :)
    a mě se harémky líbí, ale ne na mě..mám na ně velkej zadek.
    Btw, ani nevěřím, že ty boty jsou z deichmana, jsou super- můžu se zeptat, kolik stály?
    díky, terka

    OdpovědětVymazat
  7. Moc mě zaujal Tvůj náhrdelník. Taky by se mi nějaký takový hodil:-)

    OdpovědětVymazat
  8. tie platformy som chcela aj ja. skvelé sú. len meriam 180 tak ich vynos aj za mňa. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za milé komentáře holky! Já se v harémkách cítím obře a to je hlavní, ale muži v mém okolí je nesnáší.Možná proto že v nich není vše vidět, což mi 100procentně vyhovuje. Můj přítel se směje, že stašně zmenšují nohy.. Zkrátka jsou kontroverzní! :) Terko - platformy jsou opravdu z Deichmanna, jako většina mých bot, D mi plně vyhovuje, botky stejně kupuji většinou na jednu sezonu. Tyhle stály 549 Kč a všimla jsem si jich i na mých oblíbených zahraničních bloggerkách, např Anni z FashionHippieLoves.

    OdpovědětVymazat
  10. LOVE IT
    you've got an inspirational blog
    please keep it coming, i'll definitely be back!
    thanks for sharing.

    -cma
    COSMICaroline.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. harémky se mi líbí, ale já mám na ně moc krátké nohy:(

    sluší ti to;)

    OdpovědětVymazat
  12. super look, ty prsteny a boty jsou k nakousnuti.

    OdpovědětVymazat
  13. Díky a díky! Nicol - jak sama vidíš, taky nemám nožky dlouhé jak Gisele v těch harémkách je to znát, někdy ale stojí za to zkusit a zariskovat:)

    OdpovědětVymazat
  14. Sama takové kalhoty nemám, ale líbí se mi, když je na někom vidím... Zdá se mi, že vypadají dobře hlavně na vysokých lidech, takže nevím jestli bych pochodila :)

    OdpovědětVymazat
  15. Miluji harémové kalhoty! Hlavně takové, které jsou z lehoučké bavlny a lehce prosvítají....Dělají moc pěkné pozadí a schovají moje tlustý nohy:)

    OdpovědětVymazat
  16. musím se přiznat - nesnáším harémové kalhoty (ano, jsem na klučičí styl a všechno to okolo, ale proč si zakrývat a znehodnocovat postavy ?!?), ale tydle vypadají ještě docela dobře.. a ty boty, které máš jsou úžasné! :) kde si je koupila?

    OdpovědětVymazat
  17. Na té třetí fotce od spoda ti to šíleně moc sluší ;))) Moc krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  18. WOW, love your blog and style. i foolow you now with bloglovin. come and follow me too, that was soooo nice and you make me sooo happy <3

    love, ayse

    OdpovědětVymazat
  19. Harémové kalhoty miluju :) sama mám doma asi 3 O:)
    Jinak mám podobný názor na zimu.. nebo takhle mám ráda zimu, když mám třeba mikinu, lehčí bundu a přitom je mi dobře (nedělají se mi rampouchy bůhví kde) ale zase, jako léto fajn, ale to zase potřebuju počasí kdy máš tílko/tričko s krátkym rukávem, ale se nestrachuješ že se z toho horka a potu rozplyneš. ;) Jaro nebo podzim jsou pro mě ideální. Jsem prostě náročný, ctižádnostivý člověk :)
    Jó a ty botky co máš jsou naprosto dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvele, videla jsem je uz na fashionbooku a vazne se ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat
  21. Skvely, fakt super styl! od hlavy po paty :) nemam co vytknut.

    OdpovědětVymazat
  22. haremove gate mam rada ale skor ten druhy styl, ktory sa smerom dole ako keby rozsiruje... su neskutocne vzdusne a tancuju v nich napr. aj orientalne tanecnice. Tieto turecke velmi nemusim. Ale tebe sedia fantasticky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc si cením vaší chvály! Děkuji všem ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Such a cute pants! U combine it very well too and LOVE the bag <3

    OdpovědětVymazat
  25. Sice jsem proti harémkách,které podle mě dobře nevypadají na nikom,tak tyhle jsem si zamilovala. Nejsou přehnané a bůhví jak dlouhé,prostě "šmrcovní". Začínám přemýšlet o jejich koupi. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Podobny nahrdelnik, jako je ten na tvych fotkach, jsem mela vyhlidnuty na ebay, jen masivnejsi. Ale jeste porad nejsem rozhodnuta, jestli do toho jit:)

    OdpovědětVymazat
  27. Pristane Ti to! Chválim topánky, s háremkami vyzerajú úžasne. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Veľmi pekné ! I keď tú kabelku by som radšej nechala doma ale dobre no :)nie je to určite zlé :)) a topánočky sú perfektné tak isto ako aj háremky:*krása dear victim:))

    OdpovědětVymazat
  29. A proč bys ji nechávala doma Lucko? Já se teda bez kabelky neobejdu:)

    OdpovědětVymazat
  30. Vypadas uzasne! Podla mna haremove gate sexi su..:-)
    Inak mam rovnake tricko, ale nenosim ho lebo mi je velke aj ked je to XS. Ale dat si pod neho cierne tielko je vyborny napad, dakujem! :-))

    OdpovědětVymazat