29. července 2010

Kouzlo zapomenutých legín

Sluníčko.. hurá, léto se jen tak nevzdá!Zapřísahám všechny módní časopisy, bloggerky, obchody - nemluvte mi ještě o nadcházející fall/winter sezoně. Nechci zatím slyšet nic o příštách trendech a vidět se kráčející v sychravém podzimu, byť v stylovém kabátě a nějakých strašně vysokých semišových kotníčkových botách. Máme před sebou (alespoň kalendářně) ještě minimálně měsíc léta, a já se ho nehodlám vzdát. Chci ještě vynosit všechny ty barevné sukně, kytičkaté šaty a sandálky. Apeluji na všechny - užijme si letní trendy, bude se nám po nich stýskat!

K dnešním fotkám - měla jsem oblíbené legíny. Koupila jsem je před víc pěti lety v H&Mku a byly časy, kdy jsem je nechtěla sundávat. Gepardí vzor byl tenkrát po letech reinkarnovanou novinkou a většina lidí ho ještě nesnášela. Snad proto se mi tak líbil. Ty z vás, které jsou se mnou od začátku, je možná viděly na fotce k úvodníčku blogu. Pak mě přeststaly bavit a zmizely neznámo kam. Měla jsem radost, když je maminka nedávno objevila mezi mými starými věcmi u rodičů. Připomínají mi časy, které jsou dávno pryč, a v poslední době se jich zas nemůžu nabažit!

















(old leggins from H&M, noname top, vintage purse, f&f sandals, vintage earrings, H&M and vintage rings)

25 komentářů:

  1. ty legíny vypadají skvěle a moc se mi taky líbí lak.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný ty legíny. Byla by jich škoda, kdyby se znovu neobjevily :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám podobný sveter a som z neho nadšená.Legíny ma už omrzeli,ale zase keď sa ty vtom cítiš pohodlne

    OdpovědětVymazat
  4. Super, moc ti to sluší! A s tím létem s tebou souhlasím! Všechno má svůj čas:)Docela mě děsí reklamy typu: "zpátky do školy" na konci července a postupné zavážení novými kolekcemi na podzim/zimu v obchodech s oblečením...tímhle tempem už v září začnou zase "strašit" s Vánocemi:(

    OdpovědětVymazat
  5. WoW! ty máš vlasy! Ty jsou tvoje nebo přidělaný? leopardí legíny, vrr :D

    OdpovědětVymazat
  6. Díky!! Foly - nenosím je kvůli podhodlí, ale protože pro mě mají kouzlo, o kterém jsem psala;) MademoiselleM-mluvíš mi z duše!Margerie - bohužel prodloužené..vlastním se stále nechce růst:)

    OdpovědětVymazat
  7. Juuu, ty vlasy vypadají kouzelně!! :) A celý se mi to líbí. Rozumím těmhle věcem, který jsou zkrátka plný sentimentu :). A prsteeen mám též a prakticky ho nesundávám, nosím ho ke všemu, je to láska :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelá kombinácia. Čierno-hnedú môžem a legíny Ti veľmi pristanú:) a ten prsteň♥

    OdpovědětVymazat
  9. súhlasim so simou a pridávam že nie len že ti to velmi sluší ale že si i krásna kočka podla mna , super vlasy:) outfit je velmi pekný a tvoj komentár o lete tak isto :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj;)
    vůbec nedokážu pochopit, jak je možné, že jsem na tvůj blog narazila až včera??? .... krásné vlasy, moc ti to sluší;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ejvi, Simon, Lucko, Agnes - děkuji, jste milé že si to ani nezasloužím;) Díky za důvěru i novým followers!

    OdpovědětVymazat
  12. Super, mne se to libi, hlavne chvalim Ty prodlouzene vlasy, vitej mezi vlasaci ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné vlasy a ty legíny nemají chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Legíny zbožňuju!!!! Přesně takové leopardí mám taky :)))
    Hrozně Ti to sluší :)))

    OdpovědětVymazat
  15. Bez pochyby tvůj nejlepší outfit zde na blogu (dodávám zde na blogu, protože už se známe spoustu let). Máš různé styly, ale v tomto cítím čistě tebe. Možná je to těmi legínami, se kterými si tě pamatuji. ;-)

    Luci, krása!

    OdpovědětVymazat
  16. Legíny se mi moc líbí, vlastně miluji vše se zvířecími vzory:-) A Tvoje vlasy mě naprosto uchvátily. Páni, ta délka....

    OdpovědětVymazat
  17. You look great! Love the leopard print leggins :)
    Greetings from Poland

    OdpovědětVymazat
  18. Tenhle styl je parádní, myslím, že i po těch letech ti náramě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Aj keď leopardie leginy ma už dosť omrzeli, ty si ich veľmi pekne zladila s outfitom - a výsledok je skvelý! a naviac, keď majú pre teba to kúzlo a v ňom spomienky :) totiž, poznám dosť ľudí, ktorí si na seba dajú leopardie legíny ale skombinujú to tak hrozne, že sa im čudujem .. naopak, ty vieš, ako nato :)
    Latschka

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji vám všem, zas a znova, protože chvála od vás vždy potěší a podpoří..Všechny/vlastně všichni jste milí.. Prosím vydržte to dál se mnou, vím že to teď není ideální s počtem příspěvků a vůbec, ale plánuji se pro vás dál snažit! Takže díky!!

    OdpovědětVymazat
  21. skvělej outfit! Taky mám jedny leopardí legíny a někdy je nemůžu třeba dva měsíce vidět a nemám na ně náladu, ale pak je zas objevím a nechcu je sundat! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Love this outfit..:) leopard rocks porad! :)

    OdpovědětVymazat