17. srpna 2010

Omlouvám se..

.. všem svým čtenářům a lidem, kteří sem třeba denně zavítají, čekajíc na nové příspěvky. Nedostatek času v mém případě tentokrát není výmluva.. je to poprvé za mé bloggování co jsem tak dlouho nenapsala.. Nakupila se mi spousta věcí najednou, zítra navíc odjíždím na neplánovanou cestu, přestože jsem myslela, že už se tohle léto nikam nepodívám :) Mějte se mnou trpělivost, klidně si ode mne odpočiňte, já se zas vrátím, až to půjde. Stále jsem Czech fashion victim:)

4. srpna 2010

Hello, i´m fine !

Čas frčí čím dál rychleji, ještě nedávno jsem si myslela, že šílenějším tempem běžet nemůže, evidentně ale může. Přestože už dávno nemám dovolenou a většinu času trávím zas prací, užila jsem si v posledních dnech taky spoustu zábavy. Minulý pátek jsem byla tančit, asi tak po milionu let. Co na tom, že jsem to rozdýchávala celou sobotu, naopak to bylo fajn, ani si nepamatuji, kdy naposled jsme s přítelem strávili takhle celý den nicneděláním v peřinách. Večer jsme s přáteli viděli v letním kině Alenku v řiši divů a i když fantasy pohádky nejsou zrovna můj šálek čaje, tentokrát jsem se bavila. Včera jsem se konečně setkala s kamarádkou, kterou tady v NJ moc postrádám, většinu roku totiž tráví v Olomouci, kde studuje šílenou přírodní vědu, jejíž jméno neumím ani vyslovit:). Babský večer u mojita byl skvělý.

No a dnes? Přijel za mnou Tomáš a strávili jsme spolu naše fashion odpoledne, tohle jsem potřebovala! Podrbali jsme bloggerky a bloggery, kterým tajně závidíme, obešli všechny sekáče v Novém Jičíně ( tím myslím oba dva !! ), kde Tomáš s mou pomocí našel dva perfektní značkové svetry, tričko i kalhoty a mě udělal radost vintage pásek typu, který jsem už strašně dlouho sháněla. Po nákupech jsme skončili u koktejlu a oblíbeného jídla. I v outfitu jsem se dneska potřebovala trošku vyblbnout, hlavně chci ještě vynosit všechny oblíbené letní kousky, jako třeba tu mou oblíbenou sekáčovou sukni, tak mi odpusťte, budu - li se i v dalších příspěvcích s některými už viděnými věcmi opakovat.




















(skirt - vintage, tank tops, belt and jewellery - H&M, heandband - F&F, heels- Deichmann, bag - Louis Vuitton)